ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ

Το Kefalonia Gym Festival έχει εδραιωθεί ως βασικός θεσμός στον τόπο μας, αποτελεί μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις αυτής της μορφής στην Ελλάδα και αναγνωρίζεται ως μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις Γυμναστικής Για Όλους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητικών τμημάτων από όλη τη χώρα αλλά και από το εξωτερικό το επιβεβαιώνει.

Σπουδαίες ομάδες από το εξωτερικό, όπως Flip Slovenia, Blukippe Italy, Sport Club “Salto” Slovenia, Collegio Militar Portugal, SMS Nenzing Austria, ASTV Walgau Austria, Gdynia Poland, Kyustendil Bulgaria, GCP Portugal,Solaris Italy, CSK Sofia, Academic Sofia, Louletano Desportos Clube τιμούν το Φεστιβάλ και με τη συμμετοχή τους συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού.

Παράλληλα, σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες παρευρίσκονται κάθε χρόνο στη διοργάνωση και μας τιμούν με την παρουσία τους. Η Αλεξάνδρα Τιμοσένκο, η Ιωάννα Μπότακ, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Άννα Βερούλη, η Εύα Χριστοδούλου,ο Βλάσης Μάρας και η Βαρβάρα Φίλιου είναι μερικοί από αυτούς που μας συγκίνησαν όχι μόνο με τις επιτυχίες τους αλλά και με την παρουσία τους στον θεσμό μας.

Επίσης, σημαντική είναι και η παρουσία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που μας τιμούν, όντας επανειλημμένα παρόντες στη διοργάνωση.