ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2019_ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

 

 

                             Κεφαλονιά, 27-30/06/2019

 


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» και η Οργανωτική Επιτροπή του 31ου διεθνούς φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, σας προσκαλούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, από 27-30 Ιουνίου 2019, στο πανέμορφο νησί μας, την Κεφαλονιά.

 

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις «Γυμναστικής Για Όλους» στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται κάθε χρόνο, περί τα τέλη Ιουνίου στην Κεφαλονιά, διαρκεί 4 ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.

Ακολουθώντας την ιδέα και την φιλοσοφία της μαζικής άθλησης, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλον τον αθλούμενο κόσμο χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχής τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας .
  • Κάθε τμήμα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 10 αθλoύμενους, αν και στόχος είναι η πολυάριθμη συμμετοχή αθλουμένων ανά φορέα.
  • Κάθε πρόγραμμα μπορεί να διαρκεί έως 5 λεπτά. Ο χρόνος τηρείται αυστηρά.
  • Η μουσική επιλογή του προγράμματος είναι ελεύθερη. Στο CD θα αναγράφεται ο τίτλος του προγράμματος και ο φορέας. Οι φορείς πρέπει να έχουν και αναπληρωματικό audio CD.
  • Τα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις μορφές γυμναστικής και χορού.Είδη Γυμναστικής: Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική, Αεροβική, Τραμπολίνο, Αισθητική.Είδη Χορού: Κλασσικός Χορός, Σύγχρονος, Τζαζ, Street Dance, Hip-Hop, R&B, Παραδοσιακός Χορός κ.λ.π. Όλα τα είδη χορού πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία γυμναστικής.
  • Δύναται να γίνεται χρήση οργάνων γυμναστικής ή πρωτότυπων οργάνων δικής σας επινόησης
  • Στην 1η εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Ληξουρίου, λόγω του περιορισμένου χώρου, δεν παρουσιάζονται προγράμματα με υψηλού κινδύνου ασκήσεις, όπως άλματα από τραμπολίνο.
  • Kάθε τμήμα μπορεί να παρουσιάσει μόνο ΕΝΑ πρόγραμμα ανά εκδήλωση.
  • Ονομαστικές δηλώσεις των αθλητών-αθλητριιών εθνικών σωματείων που θα συμμετάσχουν στο 31st Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, θα δηλώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας onlinego.gr.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση είναι 15 ευρώ ανά άτομο και διασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής των αθλουμένων στη διοργάνωση. Περιλαμβάνει περιλαίμιο με κάρτα διαπίστευσης με την οποία διασφαλίζονται επιπλέον παροχές, όπως έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Κεφαλονιά, έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Ληξούρι, έκπτωση στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς για μετακινήσεις εντός και εκτός νησιού, ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης και παροχής υπηρεσιών κλπ. Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικές παροχές της κάρτας συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο πεδίο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ->ΠΑΡΟΧΕΣ.

Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον ακόλουθο λογαριασμό με αναγραφή του ονόματος του καταθέτη και του φορέα.

Τράπεζα: Alpha Bank
Αρ.Λογ.: 771002002001341
IBAN: GR 5301406830771002002001341
Δικαιούχος (για την Οργανωτική Επιτροπή):  Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνεται και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://kefalonia-gymfestival.gr έως τις 30 Απριλίου 2019.  

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Οι αθλούμενοι και οι αθλούμενες λαμβάνουν μέρος με την ευθύνη του φορέα που εκπροσωπούν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των ιατρικών βεβαιώσεων των αθλουμένων.
  • Οι αθλούμενοι που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση διαθέτουν την απαιτούμενη από την ΕΓΟ κάρτα αθλητή.
  • Με τη δήλωση αποδοχής όρων συμμετοχής, οι προπονητές και οι αθλούμενοι, δηλώνουν ότι έχουν λάβει γνώση των όρων συμμετοχής τους, αποδέχονται πλήρως και αποδεσμεύουν τον διοργανωτή από οποιαδήποτε ευθύνη για τραυματισμό εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου πριν, κατά και μετά την εμφάνιση του προγράμματος, όπως και από κάθε αξίωση σε περίπτωση απώλειας προσωπικών ειδών σε οποιοδήποτε μέρος του σταδίου.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες (αθλούμενοι,προπονητές,συνοδοί) έχουν ενημερωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση και ότι συναινούν στη χρήση πλάνων και φωτογραφιών από την Οργανωτική Επιτροπή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή απονέμει αναμνηστικό έπαθλο σε όλους τους φορείς, καθώς και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδικό Βραβείο απονέμεται στην πολυπληθέστερη ομάδα της διοργάνωσης.

 

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

26/06: Άφιξη αποστολών

27/06: Παρέλαση των αθλητικών τμημάτων & Τελετή Έναρξης

28/06: Εκδήλωση στο Ληξούρι

29/06: Εκδήλωση στα Φραγκάτα

30/06: Κεντρική Εκδήλωση στο Αργοστόλι

01/07: Αναχώρηση αποστολών

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένη Δαρδαμάνη

Υπεύθυνη Προγραμματισμού & Συντονισμού
Mobile: 6945053431
Email: info@kefalonia-gymfestival.gr

WebSite: https://kefalonia-gymfestival.gr

 

 

                                                                                Για την Οργανωτική Επιτροπή

                                                                                                                              Ο Πρόεδρος 

                                                                                                                              Σταύρος Μπασιαρδής