,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2018

30ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους
“Άννα Πολλάτου”
Κεφαλονιά 2018

Πρόσκληση

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» και η Οργανωτική Επιτροπή του 30ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου» Κεφαλονιά 2018, σας προσκαλεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που θα διεξαχθεί από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018, στο πανέμορφο νησί μας, την Κεφαλονιά. Η διοργάνωση φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια συνεχούς διεξαγωγής της και θα έχει εορταστικό-επετειακό χαρακτήρα.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου» είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις «Γυμναστικής Για Όλους» στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται κάθε χρόνο περί τα τέλη Ιουνίου στην Κεφαλονιά, διαρκεί 4 ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.
Ακολουθώντας την ιδέα και την φιλοσοφία της μαζικής άθλησης, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλον τον αθλούμενο κόσμο χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχής τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην οποία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Αθλητικά Κέντρα, Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής.

Όροι Συμμετοχής:
•Δεν υπάρχει όριο ηλικίας .
•Κάθε τμήμα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 10 αθλoύμενους, αν και στόχος είναι η πολυάριθμη συμμετοχή αθλουμένων ανά φορέα.
•Κάθε πρόγραμμα μπορεί να διαρκεί έως 5 λεπτά. Ο χρόνος τηρείται αυστηρά.
•Ελεύθερη μουσική επιλογή προγράμματος.
•Οι ομάδες πρέπει να έχουν αναπληρωματικό audio CD με τη μουσική του προγράμματός τους.
•Τα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις μορφές γυμναστικής και χορού.
Είδη Γυμναστικής: Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική, Αεροβική, Τραμπολίνο, Αισθητική.
Είδη Χορού: Κλασσικός Χορός, Σύγχρονος, Τζαζ, Street Dance, Hip-Hop, R&B, Παραδοσιακός Χορός κ.λ.π. Όλα τα είδη χορού πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία γυμναστικής.
•Δύναται να γίνεται χρήση οργάνων γυμναστικής ή πρωτότυπων οργάνων δικής σας επινόησης .
•Στην 1η εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Ληξουρίου, λόγω του περιορισμένου χώρου, δεν παρουσιάζονται προγράμματα με υψηλού κινδύνου ασκήσεις, όπως άλματα από τραμπολίνο.
•Kάθε τμήμα μπορεί να παρουσιάσει μόνο ΕΝΑ πρόγραμμα ανά εκδήλωση.
•Οι αθλούμενοι και οι αθλούμενες λαμβάνουν μέρος με την ευθύνη του φορέα που εκπροσωπούν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των ιατρικών βεβαιώσεων των αθλουμένων.
Η κάρτα συμμετοχής στο Φεστιβάλ είναι 15 ευρώ ανά άτομο (αθλούμενους & προπονητές καθώς και για συνοδούς που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα προνόμια και παροχές της κάρτας συμμετοχής).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 30o Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου»-Κεφαλονιά 2018 θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής έως τις 15 Απριλίου 2018.
Η ηλεκτρονική δήλωση θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας από 1 Ιανουαρίου 2018.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
27/06: Άφιξη αποστολών
28/06: Παρέλαση των αθλητικών τμημάτων & Τελετή Έναρξης
29/06: Εκδήλωση στο Ληξούρι
30/06: Εκδήλωση στα Φραγκάτα
01/07: Κεντρική Εκδήλωση στο Αργοστόλι
02/07: Αναχώρηση αποστολών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οργανωτική Επιτροπή
Σταύρος Μπασιαρδής
Κοκολάτα- Αργοστόλι 28100
Κεφαλονιά Τ.Κ.28100, Ελλάδα
Tel: 2671024830
Mobile: 6944 918 031
E-mail: info@kefalonia-gymfestival.gr
WebSite: https://kefalonia-gymfestival.gr

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ