Ξεκινούν οι δηλώσεις για τους “FRIENDS”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ξεκινούν οι δηλώσεις για τους “FRIENDS”

του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους

Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”

 

Για 29η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου», που θα διεξαχθεί στο νησί μας από 28/06 έως 03/07/2017. Στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 1500 άτομα που για μια εβδομάδα θα κινηθούν αγοραστικά και θα ενισχύσουν την τοπική αγορά. Η Οργανωτική Επιτροπή θέλοντας να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις και παράλληλα να παρέχει στους συμμετέχοντες διευκολύνσεις λόγω των οικονομικών συνθηκών καθιέρωσε την κίνηση “FRIENDS”.

“FRIENDS”, δηλαδή φίλοι του Φεστιβάλ, γίνονται όσα εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης και καταστήματα παροχής υπηρεσιών επιθυμούν, με την προϋπόθεση να παρέχουν έκπτωση στους αθλούμενους, συνοδούς και εθελοντές του Kefalonia Gym Festival κατόπιν υποδείξεως της κάρτας συμμετοχής – διαπίστευσης τους.

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι στα καταστήματα που υπάρχει η ένδειξη “FRIENDS”, η οποία θα δοθεί από την Οργανωτική Επιτροπή στα καταστήματα, θα έχουν μειωμένες τιμές. Όσα καταστήματα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν στη λίστα των FRIENDS στη σελίδα μας στο διαδίκτυο και στα social media. Επίσης, λίστα με τα καταστήματα και πληροφορίες για το καθένα (τηλέφωνο, ωράριο κ.λ.π) θα συμπεριληφθεί στο φάκελο που δίνεται σε όλες τις ομάδες κατά την ενημέρωση των αρχηγών αποστολών.

Τα καταστήματα λοιπόν που επιθυμούν να γίνουν “FRIENDS” του Φεστιβάλ θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική δήλωση που θα βρουν στο site της διοργάνωσης  http:// kefalonia-gymfestival.gr

στο πεδίο: FRIENDS – ΔΗΛΩΣΗ.

Στην ηλεκτρονική δήλωση συμπληρώνετε τα στοιχεία της επιχείρησης καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης. Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων 01/05/2017.

 

Για διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο info @ kefalonia – gymfestival .gr  ή να επικοινωνήσετε με την κα Ελένη Δαρδαμάνη στο 6945053431 και την κα Βιολέττα Παντούλια στο 6944658105.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατεβάστε την ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ FRIENDS 2017