ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Αθλητικά Κέντρα, Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής.

Όροι Συμμετοχής

 • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας .
 • Κάθε τμήμα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 10 αθλoύμενους, αν και στόχος είναι η πολυάριθμη συμμετοχή αθλουμένων ανά φορέα.
 • Κάθε πρόγραμμα μπορεί να διαρκεί έως 5 λεπτά. Ο χρόνος τηρείται αυστηρά.
 • Ελεύθερη μουσική επιλογή προγράμματος.
 • Οι ομάδες πρέπει να έχουν αναπληρωματικό audio CD με τη μουσική του προγράμματός τους.
 • Τα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις μορφές γυμναστικής και χορού.Είδη Γυμναστικής: Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική, Αεροβική, Τραμπολίνο, ΑισθητικήΕίδη Χορού: Κλασσικός Χορός, Σύγχρονος, Τζαζ, Street Dance, Hip-Hop, R&B, Παραδοσιακός Χορός κ.λ.π. Όλα τα είδη χορού πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία γυμναστικής.
 • Δύναται να γίνεται χρήση οργάνων γυμναστικής ή πρωτότυπων οργάνων δικής σας επινόησης .
 • Στην 1η εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Ληξουρίου, λόγω του περιορισμένου χώρου, δεν παρουσιάζονται προγράμματα με υψηλού κινδύνου ασκήσεις, όπως άλματα από τραμπολίνο.
 • Kάθε τμήμα μπορεί να παρουσιάσει μόνο ΕΝΑ πρόγραμμα ανά εκδήλωση.
 • Ονομαστικές δηλώσεις των αθλητών-αθλητριών εθνικών σωματείων που θα συμμετάσχουν στο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, θα δηλώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.onlinego.gr.

 ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε φορέας πρέπει να συμπληρώσει και να καταθέσει στην Οργανωτική Επιτροπή τη δήλωση αποδοχής των όρων συμμετοχής που θα τη βρει στο σύνδεσμο “Δήλωση αποδοχής όρων συμμετοχής”, με την οποία δηλώνει ότι:

 • Oι αθλούμενοι που θα λάβουν μέρος στο Kefalonia Gym Festival, εκπροσωπώντας την ανωτέρω ομάδα, έχουν προβεί σε ιατρικό έλεγχο. Τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλούμενοι, έχουν λάβει γνώση των όρων συμμετοχής τους, αποδέχονται πλήρως και αποδεσμεύουν τον διοργανωτή από οποιαδήποτε ευθύνη για τραυματισμό εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου πριν, κατά και μετά την εμφάνιση του προγράμματος, όπως και από κάθε αξίωση σε περίπτωση απώλειας προσωπικών ειδών σε οποιοδήποτε μέρος του σταδίου.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες (αθλούμενοι,προπονητές,συνοδοί) έχουν ενημερωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν πλάνα και φωτογραφίες από την Οργανωτική Επιτροπή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
 • Οι αθλούμενοι που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση διαθέτουν την απαιτούμενη από την ΕΓΟ κάρτα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στο Φεστιβάλ είναι 15 ευρώ ανά άτομο (αθλούμενους & προπονητές, καθώς και για συνοδούς που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα προνόμια της κάρτας συμμετοχής) και διασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής των αθλουμένων στη διοργάνωση. Περιλαμβάνει περιλαίμιο με κάρτα διαπίστευσης με την οποία διασφαλίζονται επιπλέον παροχές, όπως έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Κεφαλονιά, έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Ληξούρι, ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης και παροχής υπηρεσιών,δωρεάν είσοδο στο Σπήλαια της Μελισσάνης και της Δρογκαράτης κλπ. Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικές παροχές της κάρτας συμμετοχήςστο πεδίο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ->ΠΑΡΟΧΕΣ.

Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον ακόλουθο λογαριασμό με αναγραφή του ονόματος του καταθέτη και του φορέα.

Τράπεζα: Alpha Bank
Αρ.Λογ.: 771002002001341
IBAN: GR 8401407710771002002001341
Δικαιούχος (για την Οργανωτική Επιτροπή): Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

Εφόσον κατατεθούν τα χρήματα οι ομάδες λαμβάνουν από την Οργανωτική Επιτροπή τις κάρτες συμμετοχής κατά την άφιξή τους στο νησί.