ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Κέντρα, Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής.

Όροι Συμμετοχής:

 • Τα αθλητικά σωματεία που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι μέλη της Ε.Γ.Ο.,να είναι εγγεγγραμμένα στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ή να εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 82 του Ν.4982/2022.Οι αθλητές-τριες θα πρέπει να είναι κάτοχοι εν ισχύ δελτίου της ΕΓΟ και κάρτας υγείας ή ιατρικής βεβαίωσης για τους αθλούμενους.

 • Οι αθλούμενοι που θα συμμετάσχουν μέσω άλλων φορέων (Αθλητικοί Δημοτικοί Οργανισμοί,Ιδιωτικά Γυμναστήρια κλπ) θα πρέπει να να εκδόσουν από την ΕΓΟ την απαιτούμενη κάρτα αθλητή και να έχουν σε ισχύ ιατρική βεβαίωση.

 • Κάθε τμήμα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 10 αθλητές-τριες, αν και στόχος είναι η πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών-τριων ανά φορέα.

 • Κάθε φορέας μπορεί να συμμετάσχει με διαφορετικά τμήματα.Kάθε τμήμα όμως μπορεί να παρουσιάσει μόνο ΕΝΑ πρόγραμμα ανά εκδήλωση.

 • Κάθε πρόγραμμα μπορεί να διαρκεί έως 5 λεπτά. Ο χρόνος τηρείται αυστηρά.

 • Η μουσική επιλογή του προγράμματος είναι ελεύθερη. Στο CD ή στο USB stick θα αναγράφεται ο τίτλος του προγράμματος και ο φορέας. Επισημαίνεται ότι η μουσική κάθε προγράμματος θα είναι γραμμένη σε ξεχωριστό CD. Οι φορείς πρέπει να έχουν και αναπληρωματικό audio CD ή USB stick.

 • Τα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις μορφές γυμναστικής και χορού.Είδη Γυμναστικής: Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική, Αεροβική, Τραμπολίνο, Αισθητική. Είδη Χορού: Κλασσικός Χορός, Σύγχρονος, Τζαζ, Street Dance, Hip-Hop, R&B, Παραδοσιακός Χορός κ.λ.π. Όλα τα είδη χορού πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία γυμναστικής.

 • Δύναται να γίνεται χρήση οργάνων γυμναστικής ή πρωτότυπων οργάνων δικής σας επινόησης τα οποία όμως θα είναι ασφαλή και κατασκευασμένα έτσι που δεν θα προκαλέσουν ζημιά στο ταπί.Η συναρμολόγησή τους καθώς και η τοποθέτησή τους στο ταπί είναι δικής σας υποχρέωση.

 • Στην 1η εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Ληξουρίου, λόγω του περιορισμένου χώρου περιμετρικά του τάπητα, δεν παρουσιάζονται προγράμματα με υψηλού κινδύνου ασκήσεις, όπως άλματα από τραμπολίνο.

 • Οι εμφανίσεις των ομάδων πραγματοποιούνται σε ταπί διαστάσεων 14m x 14m (7 roll mats πάχους 37mm).

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Οι αθλούμενοι που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση πρέπει να διαθέτουν την απαιτούμενη από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία κάρτα αθλητή.

 • Οι αθλητές-τριες λαμβάνουν μέρος με ευθύνη του φορέα/συλλόγου που εκπροσωπούν, ο οποίος και είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της εγκυρότητας και την τήρηση των καρτών υγείας/ιατρικών βεβαιώσεων των αθλητών/τριών. Ο φορέας πιστοποιεί ότι όλοι οι αθλητές-τριες/αθλούμενοι του έχουν προσκομίσει πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις.

 • Οι αθλητές-τριες/αθλούμενοι που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη.

 • Ο φορέας είναι υπεύθυνος για τη γνωστοποίηση και την αποδοχή των όρων συμμετοχής από τους προπονητές,παράγοντες και αθλητές-τριες/αθλούμενους που λαμβάνουν μέρος.Με τη δήλωση αποδοχής όρων συμμετοχής, οι προπονητές και οι αθλητές-τριες/αθλούμενοι, δηλώνουν ότι έχουν λάβει γνώση των όρων συμμετοχής τους, αποδέχονται πλήρως και αποδεσμεύουν,απαλλάσσουν τον διοργανωτή από οποιαδήποτε ευθύνη για τραυματισμό εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου πριν, κατά και μετά την εμφάνιση του προγράμματος, όπως και από κάθε αξίωση σε περίπτωση απώλειας προσωπικών ειδών σε οποιοδήποτε μέρος του σταδίου.

 • Στη δήλωση συμμετοχής θα αναγράφεται από τον σύλλογο/φορέα υποχρεωτικά η αποδοχή ή μη της βιντεοσκόπησης και φωτογράφισης της ομάδας του. Με τη δήλωση σας συναινείτε επίσης στην ανάρτηση οπτικοακουστικού υλικού (video και φωτογραφίες α)στην ιστοσελίδα της ΕΓΟ και των χορηγών αυτής, καθώς και στις αντίστοιχες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ομοσπονδίας μας β) στην ιστοσελίδα του Kefalonia Gym Festival, καθώς και στις αντίστοιχες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση είναι 15 ευρώ ανά άτομο και διασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής των αθλουμένων & των προπονητών στη διοργάνωση. Περιλαμβάνει περιλαίμιο με κάρτα διαπίστευσης με την οποία διασφαλίζονται επιπλέον παροχές, όπως έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Κεφαλονιά, έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Ληξούρι, δωρεάν είσοδο στο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το σπήλαιο της Δρογκαράτης, ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης και παροχής υπηρεσιών κλπ. Την κάρτα συμμετοχής δύνανται να προμηθευτούν και οι συνοδοί-γονείς των αποστολών που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις παροχές της. Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικές παροχές της κάρτας συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον ακόλουθο λογαριασμό με αναγραφή του ονόματος του ΦΟΡΕΑ μέχρι 31/05/2023.

Τράπεζα: Alpha Bank
Αρ.Λογ.: 7710 0200 2001 341
IBAN: GR8401407710771002002001341
Δικαιούχος (για την Οργανωτική Επιτροπή): Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

φόσον κατατεθούν τα χρήματα οι ομάδες λαμβάνουν από την Οργανωτική Επιτροπή τις κάρτες συμμετοχής κατά την άφιξή τους στο νησί.