ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Αθλητικά Κέντρα, Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής.

Όροι Συμμετοχής

  • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας .
  • Κάθε τμήμα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 10 αθλoύμενους, αν και στόχος είναι η πολυάριθμη συμμετοχή αθλουμένων ανά φορέα.
  • Κάθε πρόγραμμα μπορεί να διαρκεί έως 5 λεπτά. Ο χρόνος τηρείται αυστηρά.
  • Ελεύθερη μουσική επιλογή προγράμματος.
  • Οι ομάδες πρέπει να έχουν αναπληρωματικό audio CD με τη μουσική του προγράμματός τους.
  • Τα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις μορφές γυμναστικής και χορού.

Είδη Γυμναστικής: Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική, Αεροβική, Τραμπολίνο, Αισθητική

Είδη Χορού: Κλασσικός Χορός, Σύγχρονος, Τζαζ, Street Dance, Hip-Hop, R&B, Παραδοσιακός Χορός κ.λ.π. Όλα τα είδη χορού πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία γυμναστικής.

  • Δύναται να γίνεται χρήση οργάνων γυμναστικής ή πρωτότυπων οργάνων δικής σας επινόησης .
  • Στην 1η εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Ληξουρίου, λόγω του περιορισμένου χώρου, δεν παρουσιάζονται προγράμματα με υψηλού κινδύνου ασκήσεις, όπως άλματα από τραμπολίνο.
  • Kάθε τμήμα μπορεί να παρουσιάσει μόνο ΕΝΑ πρόγραμμα ανά εκδήλωση.
  • Οι αθλούμενοι και οι αθλούμενες λαμβάνουν μέρος με την ευθύνη του φορέα που εκπροσωπούν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των ιατρικών βεβαιώσεων των αθλουμένων. Κάθε φορέας πρέπει να συμπληρώσει και να καταθέσει στην Οργανωτική Επιτροπή τη δήλωση αποδοχής των όρων συμμετοχής που θα τη βρει στο σύνδεσμο «Δήλωση αποδοχής όρων συμμετοχής», με την οποία δηλώνει ότι έχει λάβει γνώση των προϋποθέσεων συμμετοχής, τους αποδέχεται και αποδεσμεύει τον διοργανωτή από οποιαδήποτε ευθύνη για τραυματισμό εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμφάνιση του προγράμματος, όπως και από κάθε αξίωση σε περίπτωση απώλειας αθλητικών ειδών.Απαιτείται ονομαστική λίστα των αθλουμένων κάθε ομάδας. Αποστολή της λίστας στο e-mail: info@kefalonia-gymfestival.gr

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στο Φεστιβάλ είναι 15 ευρώ ανά άτομο (αθλούμενους & προπονητές καθώς και για συνοδούς που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα προνόμια της κάρτας συμμετοχής). Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον ακόλουθο λογαριασμό με αναγραφή του ονόματος του καταθέτη και του φορέα.

Τράπεζα: Alpha Bank
Αρ.Λογ.: 771002002001341
IBAN: GR 5301406830771002002001341
Δικαιούχος (για την Οργανωτική Επιτροπή): Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

Εφόσον κατατεθούν τα χρήματα οι ομάδες λαμβάνουν από την Οργανωτική Επιτροπή τις κάρτες συμμετοχής κατά την άφιξή τους στο νησί.