ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14.06.2019

31ST KEFALONIA GYM FESTIVAL “ANNA POLLATOU” 2019
DATES : 27/6-30/6/2019

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι επίσημοι προσκεκλημένοι του 31st Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” 2019 είναι οι Stamatia Raftopoulou και Kieran Whittle, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Ακροβατικής Γυμναστικής από τη Μεγάλη Βρετανία. Τους αθλητές θα συνοδεύσουν στην Κεφαλονιά ο προπονητής τους, Nathan Louis Leworthy και η χορογράφος, Ellen Stafford-Watson του Southampton Gymnastic Club.
Επιτυχίες-Πορεία Αθλητών:
Η δεκαεξάχρονη Stamatia (Τούλα),με ρίζες από την Κεφαλονιά,αφού ο μπαμπάς της είναι Κεφαλονίτης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στα πρωταθλήματα της Μεγάλης Βρετανίας και να επιλεχθεί από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Ακροβατικής, σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Το έτος 2017, στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων, κατέκτησε στο Ζευγάρι Γυναικών το χάλκινο μετάλλιο ενώ την επόμενη χρονιά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής, που διεξήχθη στην Πολωνία, κατέκτησε στην ίδια κατηγορία το ασημένιο μετάλλιο.
Φέτος, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ακροβατικής που διεξήχθη στο Βέλγιο ενώ πριν λίγες ημέρες προσκλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ομάδας να συμμετάσχει μαζί με τον Kieran, ως μικτό ζευγάρι, στο τεστ επιλογής που θα γίνει τον Ιούλιο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικής του Ισραήλ.
O Kieran,αθλητής και προπονητής στον σύλλογο Southampton Gymnastic Club, το έτος 2014, στέφθηκε στη Γαλλία χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Ζευγάρι Ανδρών.
Οι αθλητές θα τιμηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή στην Κεντρική Εκδήλωση του Φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/6/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου και θα μας παρουσιάσουν ένα από τα υψηλού επιπέδου προγράμματά τους.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής