,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 02072017

Δυναμικά συνεχίστηκε το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” στα Φραγκάτα με την 2η παρουσίαση των ομάδων. Ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό μας παρουσίασαν όμορφα προγράμματα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στη συνέχεια, ο καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» διοργάνωσε ένα μοναδικό κεφαλονίτικο γλέντι προς τιμή των ομάδων, που μας κράτησε μέχρι πολύ αργά, με πολύ κέφι και χορό από όλους τους συμμετέχοντες.

Όμορφες χορευτικές φιγούρες, παιδικές φωνές, χρώματα και πολύ κέφι είναι αυτά που χαρακτηρίζουν κάθε στιγμή του Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που σήμερα Κυριακή κορυφώνεται στο Αργοστόλι, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Εκεί, όλες οι ομάδες θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, που ξεκινά από τις 6.30 το απόγευμα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr .